EL DUET

El duet Massana- Bonjoch, ens ofereix en aquest concert, música plena de passió i energia. « Una senzilla melodia dels avis, ens serveix de llavor per fer volar l’imaginació. És en aquest moment quan despleguem tot el nostre bagatge musical, i el posem al servei d’abellir aquest llegat ».

Aquests dos músics que han tocat durant 10 anys amb el grup Amants de Lulú, treballen ara en format duet.

S’inspiren bàsicament de les cultures musicals d’Europa, com ara la gitana, celta, occitana,andalusa, clàssica… Posant un accent especial en la seva pròpia que és la catalana.

S’acompanyen d’instrumental divers: Violí-arpa, guitarra, calaix, pedalier d’orgue i cants, una original instrumentació, que no us deixarà indiferents.

PEP MASSANA I CLOSA

És professor de violí i orquestra al conservatori de música d’Igualada. Ha participat en nombroses produccions al Teatre Nacional de Catalunya, col·laborat amb la companyia Farrés Brothers, Orquestra de cambra de l’Empordà, Simfònica de Lleida i Terres de Marca.

Ha gravat cd i tocat amb Carles Benavent, Eliseo Parra, Claudi Arimany, Gonçal Comellas, Albert Guinovart, Cati Plana i Helena Cases i artistes relacionats amb el flamenc i el folk.

Buscador incansable de noves sonoritats a partir de les fusions del pop el folk i la música clàssica, també ha treballat durant deu anys amb Amants de Lulú, oferint concerts per Catalunya, França, Irlanda i Alemanya.

ADRIA BONJOCH OLLE

Adrià Bonjoch Ollé, guitarrista , ha begut de diverses fonts en la seva carrera musical, desde la música clàssica a les músiques del món, passant per la música tradicional catalana o les músiques gitanes.

L’any 2006 funda juntament amb altres músics el quartet Amants de Lulú, amb el que ha realitzat nombroses actuacions pels Països Catalans i arreu d’Europa i amb qui ha enregistrat 4 discs.

També destaca la seva activitat com a músic de teatre en muntatges com «Equilibristes» i «La Visita de la Vella Dama» amb la Companyia Farrés brothers i actors com Vicky Peña o Xavier Capdet, fent temporada en teatres com el Teatre Lliure i actuant en les més destacades sales del país.

En l’àmbit de la música tradicional i popular catalana comparteix projectes com La Cobla Mínima amb Francesc Tomàs , Carles Mas i Pep Coca, grans estudiosos de la nostra cultura popular pel que fa a la música i les danses.

Des de fa un temps viu al Rosselló, i és allà on ha après a tocar la rumba de la mà dels gitanos de Perpinyà, destacant entre ells Tato Garcia, artista conegut internacionalment,especialment a l’estat francès. Actualment exerceix com a músic pedagog a les comunitats gitanes de Perpinyà i com a guitarrista en diverses formacions de rumba catalana de la ciutat.

Recentment ha creat el duet Massana-Bonjoch, juntament amb el seu inseparable company Pep Massana, amb qui comparteix escenari des de fa dotze anys.